Om foreningen

A/B Solkrogen er beliggende i Hvidovre Kommune, ca. 20 minutter med bus fra København og 5 minutter fra Holbæk motorvejen.

100m fra foreningen ligger Vigerslevparken med forbindelse til Damhussøen, Valbyparken og Kystagerparken.

Foreningen består af 60 lejligheder med 2,3 og 4 værelser, fordelt på 9 opgange.

Ejendommen er opbygget omkring en gård med legeplads og borde/bænkesæt omkranset af græsplæne. Der er også grønne områder med borde/bænke på den østlige og den vestlige side af ejendommen.

Ejendommen har inden for de seneste år fået renoveret brugsvandsinstallationer, kloaksystem og vinduer, ejendommen gennemgår løbende renovering.

Bestyrelsen

Bestyrelsen kan kontaktes i kontortiden 18.00-19.00 den første onsdag i måneden i bestyrelseslokalet 380C Kld.

Bestyrelsen anbefaler at du sender en email på bestyrelsen@solkrogen.dk hvis du ønsker at kontakte bestyrelsen uden for kontortiden.

Det er også muligt at lægge et brev i den røde postkasse ved bestyrelseslokalet.

Husk at skrive dit lejlighedsnummer og et telefonnummer hvor vi kan kontakte dig når du kontakter bestyrelsen.

Vi henstiller til at bestyrelsen ikke kontaktes vedrørende bestyrelsesarbejde uden for kontortiden med mindre dette er yderst presserende.

Husk på at bestyrelsesarbejdet er frivilligt arbejde der udføres i bestyrelsesmedlemmets fritid og bestyrelsesmedlemmet derfor ikke altid har tid eller lyst til at forholde sig til bestyrelsesarbejde udenfor kontortiden..

Felter med * skal udfyldes.

Fadia Al-Kabani
1. suppleant